St Andrew’s Church

Client: Corporation of the City of London

Date: 2009-2015

Working with Bere Architects. (Renders courtesy of Bere Architects and images courtesy of Bradley Viljoen)

Award winning: London Planning Awards 2016: Best New Public Space

The redesign of the St Andrew’s churchyard in conjunction with the reworking of Holborn Circus.

The project looks to provide a new green open space at the heart of a busy transport interchange, that will provide a quiet garden away from the constant bustle of the City.

The design has resolved a number of key challenges; a significant change in level, DDA compliant access to the gardens and the church and to provide a sensitive landscape setting for the Wren Church.

Download pdf. (Click Here)
Download Press release pdf. (Click Here)

St Andrews
apse
planting
plan
axon